Woof Regular Puppy Care- shampoo, 4L

Tuote ennakkotilauksessa – tilaukset 2.5.2021 mennessä.

Enemmän tuuheutta ja volyymia, enemmän kosteutta ja ”ilman kyyneliä”. Ominaisuudet, jotka tekevät Woof Regular Puppy Caresta ihanteellisen pentushampoon.  Erityisen miedoksi puhdistusaineeksi se on myös osoittautunut pesutehonsa. Sillä voi myös pestä koiran pään alueen, mutta myös herkemmänkin ihon. Arvokkaiden aloe veran ja ekologisen kamomillan avulla se edistää aktiivisesti paranemista. Keramare, hydrolysoitu kaura, Aloe Eco Gel, puuvillauutteet ja Pantenol mahdollistavat turkin optimaalisen hyvinvoinnin . Turkin rakenne paranee, ilmavuus ja keveys paranee, mutta myös turkin kampaaminen ja leikkaaminen helpottuu.

Valmistaja suosittelee shampoota erityisesti seuraaville roduille: maltankoira, bolonka, lhasa apso, villakoira, bichon frise, bouvier ja moni muu lyhytturkkinen rotu.

Shampoo on hyvin riittoisa, jo 25 ml shampoota riittää pesemään sotkuisemmankin koiran, joten tästä kanisterista saa jopa 160 litraa pesuvalmista shampoota!

Käyttö:

Sekoita 1: 5 – 1:20 veteen veden tason kovuudesta riippuen. Levitä shampooseos märälle turkille ja hiero hyvin vähintään 3 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti. Suosittelemme Woof Regular Conditioneria tai Woof Regular Prolonged Carea optimaalisen tuloksen takaamiseksi.

 

Ingredients:
Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Distearate, Polyglyceryl-4 Caprate, Glycerin, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita Flower Extract, Cystoseira Compressa Extract, Hydrolyzed Oat Protein, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Panthenol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Preservatives, Additives, Allergens.

KOODI
Ostoskorisi on tyhjä.
Jatka Ostoksia
0