Miau & Woof Regular Medical Care- shampoo, 4L

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Talin liiallinen eritys, ärtynyt, punoittava, hilseilevä iho ja erilaiset ihottumat ovat ongelmia, joille Woof Regular Medical Care luotiin. Etikka- ja boorihapon seoksella tällä rauhoittavalla shampoolla on myös sientä vähentäviä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Lisäksi se estää voimakkaan hajun muodostumista.

Sopii kaikille roduille. Testattu Suomessa lyhyessä ajassa jo useammalle koiralle, jolla on erilaisia ihovaivoja ja yliherkkyyksiä.

Käyttö: Puhdista turkki ja iho perusteellisesti Woof Eco Basicilla, joka on esipuhdistusaine ja tehoastaa parantavaa vaikutusta. Hiero Woof Regular Medical Care -shampoo märkään turkkiin niin kauan kuin pehmeää vaahtoa ilmestyy. Huuhtele 5-10 minuutin kuluttua, optimaalisesti 20 minuutin kuluttua. Lisää erityisen herkkiä koiria suosittelemaan kylmän veden käyttöä, joka rauhoittaa samalla ärtynyttä, mahdollisesti kutisevaa ihoa. Koirille, joilla on pitkä, mahdollisesti takkuuntuva karva, voi lisätä Woof Eco Conditioner- hoitoaineen.

Ingredients: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Acetic Acid, Boric Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Allantoin, Sulfur, Retinol, Sucrose Cocoate, Preservatives, Additives.

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Varasto loppu

Ostoskori0
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0