Ale!

KittyJoys Tender Fish – kalapalat tonnikala, 25g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Jos kissasi pitää kalasta, tämä keitetty tonnikala täytyy testata!

Jopa nirsoimmat kissat syövät sitä mielellään. Lisäksi nämä kissaherkut ovat täynnä korkealaatuista proteiinia, välttämättömiä aminohappoja sekä välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka voivat auttaa tukemaan kissan yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Kalaherkut, joissa on korkea kosteuspitoisuus, voivat auttaa lisäämään nesteen saantia, mikä on tärkeää kissallesi munuaisten oikean toiminnan ylläpitämiseksi ja kuivumisen estämiseksi. Keitetty tonnikala voi monipuolistaa kissan ruokavaliota, auttaa estämään ikävystymistä ja ylläpitää kiinnostusta ruokaa kohtaan. Kissa nauttii varmasti pehmeästä palasta keitettyä tonnikalaa palkinnoksi harjoituksen aikana tai rakkauden osoituksena!

Koostumus: 100% tonnikala.

Ravintosisältö: raakaproteiini vähintään 20 % , raakarasva vähintään 0,1 % min., raakakuitu korkeintaan 2,5 %,  raakatuhka korkeintaan 2,5%, kosteus korkeintaan 72 %.

Ruokintasuositus: Anna kissallesi riittävä määrä puhdasta ja raikasta vettä joka päivä. Tämä tuote on tarkoitettu vain satunnaiseen käyttöön tai ravintolisäksi.

Tarkoitettu yli 6 viikon ikäisten kissojen herkkupalaksi.

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Ostoskori0
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0