Ale!

KittyJoy Crunchy Biscuits – rapea kissankeksi tonnikalatäyte, 20g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Rapeat keksit tonnikalanmakuisella täytteellä saattavat maistua kuivaruokaa suosiville kissoille ja olla houkutteleva herkku mm. nirsoille kissoille. Kissan keksit auttavat myös estämään plakin ja hammaskiven muodostumista, raikastavat kissan hengitystä ja vahvistavat leukaa koska kissa joutuu pureskelemaan. Keksin maukas ulkopinta on rapea, kun taas täyte on pehmeä ja runsaasti Omega 3- ja Omega 6 -rasvahappoja, kivennäisaineita, vitamiineja ja proteiineja.

Sopii palkkioksi tai päivän herkkuhetkiin.

Koostumus: Riisijauho, maissijauho, jauhettu maapähkinäproteiinijauhe, tonnikalajauhe, kanajauhe, kala- ja katkarapujauhe, munankeltuainen, voi, kalaöljy, natriumkloridi, kuparisulfaatti, sinkkisulfaatti, lisäaineet: fosfolipidit 100mg, kalsiumlaktaatti 200mg , tauriini 6 mg, A-vitamiini 60 IU, D3-vitamiini 70 IU, E-vitamiini 5 mg, punainen hiivariisi 1,6 mg.

Ravintosisältö: Proteiini vähintään 20%, rasva vähintään 17%, tuhka korkeintaan 8%, kuitu korkeintaan 4%, kosteus korkeintaan 8 %.

Ruokintasuositus: Aikuisille kissoille korkeintaan 50 kpl, pennuille korkeintaan 20 kpl päivässä. Jos syötät keksejä, muistathan vähentää perusruokaa vastaavasti.

Päivittäisen ravinnon määrä riippuu eläimen iästä, painosta ja aktiivisuustasosta.

Tuoretta juomavettä tulee aina olla saatavilla.

Ravintolisä aikuisille kissoille ja yli 8 viikon ikäisille kissanpennuille.

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Ostoskori0
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0