Ale!

KittyJoy Crunchy Biscuits – rapea kissankeksi kanatäyte, 20g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Rapeat keksit kananmakuisella täytteellä sopivat erinomaisesti kissojen hemmotteluun tai palkitsemiseen. Keksin ulkopinta on rapea ja täyte pehmeä ja vitamiini- ja proteiinipitoinen. Keksien pureskelu myös estää plakin ja hammaskiven muodostumista sekä raikastaa hengitystä. Rapeat herkut ovat loistava tapa monipuolistaa kissan ruokavaliota.

Sopii palkkioksi tai päivän herkkuhetkiin.

Koostumus: Riisijauho, maissijauho, maapähkinäproteiinijauhe, kanajauhe, kala- ja katkarapujauhe, juustojauhe, munankeltuainen, voi, kalaöljy, ohramallasjauhe, natriumkloridi, kuparisulfaatti, sinkkisulfaatti, lisäaineet: fosfolipidit 100mg, kalsiumlaktaatti 200mg, tauriini 6mg, A-vitamiini 60IU, D3-vitamiini 70IU, E-vitamiini 5mg, natriumkupariklorofylliini 1,7mg.

Ravintosisältö: Proteiini vähintään 20%, rasva vähintään 17%, tuhka korkeintaan 8%, kuitu korkeintaan 4%, kosteus korkeintaan 8 %.

Ruokintasuositus: Aikuisille kissoille korkeintaan 50 kpl, pennuille korkeintaan 20 kpl päivässä. Jos syötät keksejä, muistathan vähentää perusruokaa vastaavasti.

Päivittäisen ravinnon määrä riippuu eläimen iästä, painosta ja aktiivisuustasosta.

Tuoretta juomavettä tulee aina olla saatavilla.

Ravintolisä aikuisille kissoille ja yli 8 viikon ikäisille kissanpennuille.

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Ostoskori0
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0